FOTO: Kolima se sudarila sa tenkom

U ponedeljak u Nemačkoj u Lipeu se dogodila nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada se Tojota Jaris sudarila sa britanskim tenkom Čelendžer 2.
U ponedeljak u Nemačkoj u Lipeu se dogodila nesvakidašnja saobraćajna nezgoda kada se Tojota Jaris sudarila sa britanskim tenkom Čelindžer 2.

Za volanom Tojote je bila 18-godišnja devojka koja je, iz za sada nepoznatih razloga, udarila u tenk od 62 tone sa prednje strane. Vozač tenka, 24-godišnji britanski vojnik je nakon nezgode izjavio da nije imao vremena da zaustavi tenk kad je video da auto skreće direktno u njega.

Na sreću, u sudaru je vozačica prošla nepovređena, a šteta na automobilu je procenjena na oko 12.000 evra, dok tenk nije pretrpeo nikavu štetu.

Iz britanske komande su samo kratko saopštili da prilikom transporta vojnih vozila, posebno tenkova i drugih oklopnih vozila, građani poštuju strogu proceduru oko bezbednosti.

  • Alexa

    03.06.2015 07:49
    vendetta
    Resila da osveti pradedu pa se zaletela na britanski tenk cim ga je videla:D
  • Hmm

    02.06.2015 16:51
    Kriv je tenk što nije imao svetloodbojni prsluk.
  • mm

    02.06.2015 15:03
    logika
    "vozacica" i "12.000" umesto 1.200 jer ceo auto ne kosta toliko, a vidi se prema slici da je samo jedan prednji deo ostecen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.