Ostavka u kongresu zbog internet zavođenja

Oženjeni kongresmen Republikanske stranke iz Njujorka, Kris Li, dao je ostavku na svoje zastupničko mesto nakon što su mediji objavili kako je preko interneta golim slikama zavodio žene.

Oženjeni kongresmen Republikanske stranke iz Njujorka, Kris Li, dao je ostavku na svoje zastupničko mesto nakon što su mediji objavili kako je preko interneta golim slikama zavodio žene.

46-godišnji Li je otac jednog sina, a u Predstavnički dom je prvi put izabran 2008. godine. U saopštenju objavljenom na svojoj stanici napisao je kako žali zbog štete koju je učinio svojoj porodici i osoblju. "Duboko se i iskreno izvinjavam svima njima", napisao je Li. Objasnio je da ne želi ovom pričom da naškodi ispunjavanju zadataka koji su pred političare postavljeni u zapadnom Nju Jorku i širom zemlje, pa je zbog toga podneo ostavku.

Lee je podnep ostavku nekoliko sati nakon što je žuti internet portal Gawker.com objavio mejlove koje je kongresmen slao 34-godišnjakinji koju je upoznao preko oglasnika Craigslist. Li nije potvrdio tačne razloge za ostavku, osim što je natuknuo da je napravio greške.

Žena, čije ime nije objavljeno, je ostavila poruku u rubrici "žena traži muškarca" u kojoj je napisala da je u potrazi za atraktivnim i "finansijski i emocionalno osiguranim" muškarcem starim od 30 do 40 godina. U e-mailovima je Li, koji je koristio svoje pravo ime i e-mail adresu, opisao sebe kao 39-godišnjeg razvedenog lobistu. Stavio je svoju sliku na kojoj je bez majice, a s kojom je želeo da sitakne bicepse.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.