Takmičenje za Mis bikini otkazano zbog nemorala

Jedno primorsko naselje u Maleziji u petak je otkazalo javni događaj posvećen takmičenju za Mis bikini nakon što su vlasti upozorile da bi on podstakao nemoralno ponašanje.
Jedno primorsko naselje u Maleziji u petak je otkazalo javni događaj posvećen takmičenju za Mis bikini nakon što su vlasti upozorile da bi on podstakao nemoralno ponašanje.

Ostrvsko naselje Pangkor planiralo je da organizuje veče posvećeno takmičenju za Mis bikini koje treba da bude održano na Tajlandu kasnije ove godine. Predstavnici vlade Peraka, države na severu Malezije, ocenili su da bi taj događaj "ukaljao ugled zemlje".

U naselju će biti održana "Žurka punog meseca" 7. oktobra, ali će veče Mis bikini biti otkazano, izjavila je agenciji Asošijeted pres predstavnica naselja, Doris Čin.

Malezija je konzervativna zemlja u kojoj je predviđena zatvorska kazna za nevenčane muslimanske parove uhvaćene zajedno u hotelu ili na nekom drugom privatnom mestu. Neudate muslimanske žene koje ostanu u drugom stanju mogu u pojedinim državama dobiti kaznu i do dve godine zatvora.
  • Dejan

    24.09.2011 18:56
    Slika?
    Pa dajte sliku sa takvog takmičenja! Jedna slika 1000 reči ;)
  • Andrija Šrek

    24.09.2011 15:55
    ?!
    Idiotizam na delu, još jednom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.