"Izvinite što vas pljačkamo, kriza je!"

Dvojica pljačkaša koji su danas iz jedne banke u Italiji odneli 10.000 evra, izvinili su se zaposlenima pravdajući se ekonomskom krizom.

Dvojica pljačkaša koji su danas iz jedne banke u Italiji odneli 10.000 evra, izvinili su se zaposlenima pravdajući se ekonomskom krizom.

"Ostanite mirni i izvinjivamo se zbog neprijatnosti, ali kriza je", rekao je jedan od lopova tokom pljačke banke Monte dei Paski di Sijena u Sardiniji.

Policija je navela da pljačka verovatno nije izvedena pravim oružjem pošto detektor metala nije reagovao kada su lopovi ulazili u banku. Dvojica pljačkaša su zatvorili zaposlene u jednu prostoriju pre nego što su pobegli.

  • Saša NN

    22.02.2012 12:28
    Greška
    Kada sam ovlaš pogledao naslov, stvarno sam pomislio da je neka satira na račun naših političara...
  • Boki NS

    22.02.2012 01:32
    Hoće li našoj deci to eventualno izvinjenje nešto da žnači?

    Nema nazad... Već je učinjeno, MORA da se odgovara! Polako...
  • Ime mi je...

    20.02.2012 07:58
    Eh
    Eh, kada bi se naši političari izvinili za pljačkanje naroda, nekako bi mi bilo lakše da podnesem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.