Brkati traže manji porez

Grupa američkih brkatih entuzijasta traži da svi koji nose brkove budu oslobođeni dela poreza na ime troškova održavanja svojih kosmatih ukrasa.
Grupa američkih brkatih entuzijasta traži da svi koji nose brkove budu oslobođeni dela poreza na ime troškova održavanja svojih kosmatih ukrasa.

Američki institut za brkove (AMI) najavio je tim povodom da će organizovati humanitarni marš 1. aprila u Vašingtonu, zahtevajući kresanje poreza za 250 dolara, koliko otprilike muškarci izdvajaju za negu svojih brkova.

Predsednik AMI-ja Aron Perlut izjavio je za AFP da "postoji dugogodišnja diskriminacija prema ljudima koji nose brkove" i izrazio nadu da će marš ubediti predsednika Baraka Obamu da i on pusti brkove.

Brkajlije koje neće moći da učestvuju na prvoaprilskom skupu, pozvane su da svoju podršku daju putem interneta.

  • Jazz

    09.03.2012 16:38
    Prilično bezbrižan život....za razliku od našeg...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.