Milijarderka urinira u flašu da uštedi vodu

Amerikanka Viktorija Hant "leži" na milionima, ali urinira u flaše jer štedi vodu.
Amerikanka Viktorija Hant "leži" na milionima, ali urinira u flaše jer štedi vodu.

Ova bogatašica iz Kolumbusa, u saveznoj državi Ohajo, pazi na svaki dolar koji zaradi od iznajmljivanja svojih mnogobrojnih nekretnina. Živi izuzetno skromno, trošeći svega 12.000 dolara godišnje.

Osim što urinira u flaše, Hant se tušira u teretani u kojoj vežba umesto kod kuće, "kopa" po kontejnerima i pretražuje šumu za hranu i priprema obroke na zajedničkom šporetu.

"Većina cveća je jestiva. Sve što je u obliku zrna može da se jede", objasnila je 51-godišnja milijarderka u izjavi za "Hafington post".

"Ne želim da ikada više budem siromašna. Neki ljudi vole da odlaze kod pedikira, ja uživam u skromnom životu i da štedim novac", istakla je ona.

  • Odra

    28.10.2012 09:44
    Ima takih i kod nas
    puna ih je Paracinska i Slovenska Gorenjska. Lazni invalidi voze se u sportskim kolima niskim a imaju invalidninu za kicmu, voze se na 4 tockastom motoru i skijaju. Ali uhvatili ih. Ova ce ko moj stari da sve sa sobom odnese u grob. Jadnica bijedna.
  • brka

    28.10.2012 08:20
    kako onaj gore....
    ... i sreca nekada daju pare pogresnim ljudima...umesto meni npr !? :)
  • hahahahhaah

    27.10.2012 09:33
    Toalet papir verovatno pere ručno pa ga suši na terasi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti