Ekološki miš koji radi bez baterija

Kompanija Genius razvila je precizni optički miš koji doprinosi očuvanju životne sredine.
Kompanija Genius razvila je precizni optički miš koji doprinosi očuvanju životne sredine.

NX-ECO je dizajniran tako da bude lako dostupan korisnicima na bilo kojem mestu. Miš koristi Geniusovu BlueEye optičku tehnologiju, a od ostatka ponude na tržištu izdvaja se činjenicom da ne sadrži ugrađene klasične baterije.

Napaja se iz zlatnog kondenzatora koji se može puniti do čak 100.000 puta, a za rad je spreman nakon samo tri minuta punjenja.

Optički senzor BlueEye ugrađen u DX-ECO omogućava vam rad ne samo na stolu, nego praktično na bilo kojoj drugoj površini, uključujući zamagljena stakla, tepihe ili namještaj.

Sistem Stick-N-Go omogućava da miš doslovce zalepite za notebook ili drugi objekat, pa 66 grama lagan NX-ECO čini izuzetno praktičnim za korisnike koji često menjaju lokaciju na kojoj rade.

USB prijemnik i Stick-N-Go ležište moguće je staviti u odgovarajući otvor na samom mišu kada ih ne koristite. Miš je opremljen sa tri klasična dugmeta (jedan je kombinovan sa točkićem), a tu je i dodatno dugme za određivanje preciznosti – 800 ili 1.600 dpi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti