FOTO: Najviša devojka na svetu ima dečka

Najviša tinejdžerka na svetu, Elisani da Kruz Silva pronašla je dečka i uopšte im ne smeta to što je razlika u visini između njih čak 40 centimetara.

Najviša tinejdžerka na svetu, Elisani da Kruz Silva pronašla je dečka i uopšte im ne smeta to što je razlika u visini između njih čak 40 centimetara.

Elisani ima 17 godina i već je viša od dva metra, ali to nije bila prepreka da se zaljubi u 22-godišnjeg Fransinalda da Silvu Karvalja, koji je nešto viši od metar i 60 centimetara. Inače, mlada Brazilka ima oblik gigantizma zbog tumora na hipofizi, koja reguliše rast, a koji su joj lekari tek nedavno otklonili.

"Privukao me njegov karakter, način na koji se ophodi prema ljudima, ali i prema meni. Jedini problem nam je to što kada izađemo i držimo se za ruke izgleda kao da mi je on mlađi brat ili sin. Ali, nisam ga ja izabrala, Bog je to učinio", kazala je mlada Brazilka.

Njen dečko je istakao da ga prijatelji najčešće pitaju kako je uspeva zagrliti ili poljubiti. "Uvek postoji način. Ona je divna osoba. Visoka je, ali je veoma lepa. Meni ne smeta njena visina i uopšte me se ne tiče šta drugi misle", rekao je Fransinaldo.

  • pera

    25.12.2012 15:25
    ..
    Smuvala se s njim? A sto nije procedila kroz zube, nesto u fazonu 'pali, mali' cekajuci nekog sebi ravnog. Zar se to tako ne radi?
  • Deks

    25.12.2012 14:00
    Ljubav nema granica
    Šta im fali? Ima i mnogo slučajeva žena patuljastog rasta sa visokim muškarcima, poznat je jedan bračni par u SAD...
  • 25.12.2012 11:30
    Ljubav!
    nema to veze sa visinom ni sa plitkošću komentara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti