Nudi grudi za čestitke i reklame

Jedna Čehinja je došla na ideju kako da lako zaradi novac, tako što na grudima reklamira firme ili proizvode.
Jedna Čehinja je došla na ideju kako da lako zaradi novac, tako što na grudima reklamira firme ili proizvode.

Za samo šest evra moguće je oglasiti se na jednoj od njenih dojki, ali ako želite više teksta možete dobiti oglašavanje na obe dojke za samo 10 evra.

Devojka koja krije svoj identitet je na jednoj češkoj stranici napisala da je mlada i lepa devojka koja nudi svoje grudi za čestitke i reklamno oglašavanje.

"Pošaljite mi vašu poruku i ja ću vama vratiti fotografiju poruke ispisane na mojim grudima", napisala je devojka u svojoj ponudi.

Jedan od posetilaca stranice je napisao kako je ponuda dobra i nije skupa, ali je naveo i da je spreman platiti duplu cenu kako bi lično mogao da ispiše poruku na grudima.

  • Lazar

    11.01.2013 12:26
    ...tako mlada...
    ...a vec Cehinja...
  • 11.01.2013 01:26
    Da li vi radite za porno industriju ili neki bordel, pa objavljujete ovakve "vesti" ?
    Sramota!
  • Srba

    10.01.2013 22:32
    Pa i sex ako cena odgovara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.