Ženu izbacio kroz prozor, a njenog ljubavnika odveo na piće

U Italiji, devojka (25) i dečko (24) prepustili su se nežnostima u sobi, a u jednom trenutku im je upao njen suprug (28).
U Italiji, devojka (25) i dečko (24) prepustili su se nežnostima u sobi, a u jednom trenutku im je upao njen suprug (28).

 

Devojku je suprug bacio kroz prozor sa drugog sprata a sa njenim ljubavnikom otišao u kafić.

Suprug devojke potpuno je "poludeo" kada je video svoju suprugu sa drugim u krevetu i uhvatio ju je i izbacio kroz prozor sobe s drugog sprata zgrade. Devojka  je polugola pala s visine od pet metara, ali je uspela sama da dođe do obližnje bolnice, javlja "Corriere della sera". Slomila je oba ručna zgloba , ostala bez nekoliko zuba, i zadobila je brojne masnice.

Susedi koji su bili svedoci događaja pozvali su policiju koja je tek nakon višesatne potrage uspela da pronađe supruga koji je u kafiću pio i kartao se sa supruginim ljubavnikom i nekoliko prijatelja.

  • pero

    10.02.2013 00:17
    sta bi ja uradio
    ja kad bi je video uskocio bi ja u grapnjak lepo :D
  • Uncas

    08.02.2013 22:21
    Alal mu vera ..e nek si joj "reko"!
  • :)

    08.02.2013 20:19
    :)
    Sta stres ucini od coveka. Ti Italijani pocrnese od muke... :))))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.