VIDEO: Prase s invaliditetom hit na internetu

Životinje rođene za nekim fizičkim nedostatkom uglavnom imaju sumornu budućnost. To, međutim, nije slučaj sa prasetom po imenu Kris Bejkon (Slaninić), jednomesečnom gicom, rođenom bez zadnjih nogu.
Životinje rođene za nekim fizičkim nedostatkom uglavnom imaju sumornu budućnost. To, međutim, nije slučaj sa prasetom po imenu Kris Bejkon (Slaninić), jednomesečnom gicom, rođenom bez zadnjih nogu.

Ovo prase je postalo Internet senzacija nakon što je snimak njegove borbe da nauči da koristi invalidska kolica postavljen na Jutjub.

"Sladak je, grokće i ima lepa mala invalidska kolica", kaže veterinar Len Lusero, pokušavajući da objasni zašto je Krisov snimak uspeo da zabeleži blizu 500.000 pregleda za svega dve nedelje. Simpatično prase je u Luserovu veterinarsku stanicu u Klermontu, na Floridi, doneo jedan farmer koji nije znao kako da se o njemu stara.

Veterinar je tada došao na ideju da od delova igračaka Krisu napravi mala invalidska kolica kako bi mu pomogao da se slobodno kreće. Šestominutni snimak prikazuje ružičasto-belo prase, teško jedva pola kilograma, kako pokušava da savlada manevrisanje kolicima u Luserovoj dnevnoj sobi. Nakon uspeha sa ovim snimkom, Lusero je postavio još dva koja su dosad imala 160.000 pregleda.

Više od 14.000 ljudi je "lajkovalo" stranicu "Kris Bejkon, prase na točkovima" na Fejsbuku, a 1.000 njih ga prati na Tviteru.

Lusero kaže da ne zna koliko će Kris porasti. Već je prerastao svoja druga kolica, a uskoro će dobiti nova, veća i robustnija.

Prase, koje sada živi na veterinarovoj farmi, uskoro će debitovati i na nacionalnoj televiziji koja priprema emisiju o njemu. "Želim da moje prase postane slavno jer ono ima moć da razveseli ljude", zaključuje veterinar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti