VIDEO: Najgluplja filmska rečenica ikada

Sigurno ste se, gledajući neke filmove, zapitali: "Ko li je pisao scenario i kako je mogao ovakvu glupost da napiše?".
Sigurno ste se, gledajući neke filmove, zapitali: "Ko li je pisao scenario i kako je mogao ovakvu glupost da napiše?".

Kritičari su oštri na jeziku i peru, pa su tako izabrali i jednu od najgorih ili najglupljih rečenica filmskih hitova. "Laskavo priznanje" pripada filmu "Četiri večanja i sahrana" (1994. godina) i sceni na kiši koju su snimili Endi Mekdauel i Hju Grant.

Oni stoje na kiši, potpuno mokri, lije kao iz kabla, on je shvatio da je to ljubav njegovog života, a lik koji tumači Endi Mekdauel kaže: "Zar još pada? Nisam primetila".

Endi Mekdauel, koja je u vreme snimanja filma imala 36 godina, ne slaže se sa tvrdnjama da je to jedna od najgorih filmskih rečenica svih vremena,

U nedavnom intervjuu našalila se da bi tu rečenicu izgovarala za svako godišnje doba.

"Pa, devojka koju sam glumila, bila je toliko zaljubljena da nije razmišljala o kiši. Ljudi su opsednuti tom rečenicom. A ja bih snimila video na snegu i izgovoriti: 'Zar pada sneg? Nisam primetila'. Ili po suncu: 'Zar sija sunce? Nisam primetila'", kaže sada 54-godišnja glumica.

Ona je još rekla da je reč o predivnoj sceni i prisetila se kako su se oboje tresli od hladnoće dok su nekoliko puta ponavljali ovu scenu.

  • Andrija Šrek

    31.03.2013 14:21
    ...
    Stvarno, gde vam je romantika?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.