VIDEO: Fenomenalno pevanje za besplatno gorivo

Možda ste već videli monitore na benzinskim pumpama na kojima se vrte reklame, ali sigurno vam se nije desilo da vam se neko s takvog jednog TV-a direktno obrati.
Možda ste već videli monitore na benzinskim pumpama na kojima se vrte reklame, ali sigurno vam se nije desilo da vam se neko s takvog jednog TV-a direktno obrati.

Tako nešto se desilo paru u SAD-u koji su bili deo šale u "Tonight Showu" Džeja Lenoa. Ponuđeno im je da nešto otpevaju u zamenu za besplatno gorivo. Na šalu je prvo pristao muškarac kojem se voditelj emisije direktno obratio, a nakon toga je i njegova saputnica izašla iz automobila i zapevala.

Par je pokazao izuzetan talenat za pevanje, čak i bolje glasovne mogućnosti od mnogih učesnika Američkog idola ili sličnih TV emisija.

Snimak je naravno dospeo na internet i postao senzacija.

  • Микси

    14.05.2013 08:06
    Без обзира на имена, пре, после итд. ово је највероватније уговорено, што би се замарали са случајним посетиоцима пумпе.
  • lajavko

    13.05.2013 09:10
    @Boris
    Zna zato što je u pitanju skraćena (izmontirana verzija). Izvorna traje duže i tada ih između ostalog pitaju i za imena.
  • mrva

    13.05.2013 09:05
    ulepsali ste mi dan, hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.