Spasio devojku koja se bacila s terase

Mlada Kineskinja pokušala je da se ubije skočivši sa balkona, ali je njen momak uspeo da je uhvati u poslednjem trenutku.
Mlada Kineskinja pokušala je da se ubije skočivši sa balkona, ali je njen momak uspeo da je uhvati u poslednjem trenutku.

Držao je za ruku i majicu dok je visila s druge strane balkona sve dok spasioci nisu stigli.

Dvadesetogodišnjakinja se popela na balkon stana u kojem je živela s momkom i nakon svađe zapretila da će se ubiti. Popela se na ogradu. Momak je brzo sišao niz stepenice kod komšije i s njegovog prozora uspeo da je uhvati u trenutku kada je padala.

Iako je preklinjala da je pusti on to nije učinio sve dok nisu stigli vatrogasci koji su joj pomogli i spustili je na sigurno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti