VIDEO: Dečak iz Kine vidi u potpunom mraku

Dečak iz Kine koji je rođen sa neverovatno plavim očima koje zrače svetlost iznenadio je naučnike svojom sposobnošću da vidi u potpunom mraku.
Dečak iz Kine koji je rođen sa neverovatno plavim očima koje zrače svetlost iznenadio je naučnike svojom sposobnošću da vidi u potpunom mraku.

Noung Joušui iz provincije Dahua u Kini zapanjio je doktore koji su se uverili da njegove oči reflektuju plavu neonsku svetlost kada se spoljašnji izvor svetla usmeri u njih.

Doktori su se pozabavili njegovim slučajem nakon što ga je u lokalnu bolnicu doveo zabrinuti otac. Oni su oca pokušali da umire rečima da će dečakove oči vremenom postati "normalne", ali to se do sada nije dogodilo.

Po svemu ostalom, dečak je isti kao njegovi vršnjaci, ali smeta mu jaka sunčeva svetlost. Ovako nešto do sada je zabeleženo samo kod nekih životinja.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti