FOTO: Medvedići se spuštali niz tobogan

Merien Vanadiu iz Nju Džersija i njene dve ćerke izašle su u dvorište svoje kuće i otkrile crnu medvedicu i dva njena mladunca kako se igraju na dečijem toboganu.

Merien Vanadiu iz Nju Džersija i njene dve ćerke izašle su u dvorište svoje kuće i otkrile crnu medvedicu i dva njena mladunca kako se igraju na dečijem toboganu.

Četvoronožni gosti su prevrnuli kante sa smećem, a medvedica je preturala po njihovom sadržaju u potrazi za hranom.

"Već sam viđala prevrnuto smeće u dvorištu, ali nisam nikada videla medvede kako to rade", rekla je Vanadia. Dok je majka tragala za hranom, njeni mladunci su se provodili na dečijem igralištu i toboganu.

Medvedi su se u dvorištu zadržali 20-ak minuta, što je Vanadii dalo dovoljno vremena da snimi čitav niz fotografija. U šumu su se vratili nakon što su ih deca preplašila sirenom.

Medvedica je inače imala ogrlicu za praćenje i oznake na oba uha.

  • Čvarkov

    10.09.2013 06:04
    Ma učinilo joj se, to su dva sina i dijete-Milica od Dragana Torbice.
  • 09.09.2013 15:30
    vala i kod nas ima medjeda koliko oces!
  • 09.09.2013 12:24
    To su Licki medjedi
    Oni su pametni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti