VIDEO: Živi s 50 tvorova

Amerikanka koja živi sa 50 tvorova rekla je da su to predivne i prelepe životinje.
Amerikanka koja živi sa 50 tvorova rekla je da su to predivne i prelepe životinje.

Debora Sipriani (55) iz Nort Ridževila, u američkoj saveznoj državi Ohajo, upravnica je jedinog azila za tvorove. Za ove životinje namenila je pet soba, a neki od njih spavaju u njenom krevetu.

"Mnogi ljudi misle da je čudno to što neko ima tvora kao kućnog ljubimca. Tvrdim da su to predivne i prelepe životinje", izjavila je Sipriani.

Ona živi sa partnerom Kevinom (51), koji joj je prvog tvora kupio 2000. godine, nakon smrti njene majke. Ona se vezala za ove životinje i njima posvetila svoj život.

Svako jutro se budi u 4:30 sati kako bi ih nahranila. Njen dom, koji nosi naziv "Raj za tvorove", postao je veoma poznat, pa Debora ima fanove u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Holandiji.

Sipriani je čak osmislila događaj "Festival tvorova", koji je privukao ljubitelje ovih životinja širom SAD-a, a održava se svakog septembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.