Zagreb: Pijani vozač došao po fudbalere Belgije

Po belgijsku fudbalsku reprezentaciju na zagrebački aerodrom došao je juče pijani vozač koji je, usput, skrivio saobraćajnu nesreću i pobegao.
Po belgijsku fudbalsku reprezentaciju na zagrebački aerodrom došao je juče pijani vozač koji je, usput, skrivio saobraćajnu nesreću i pobegao.

Policija ga je ubrzo uhapsila, a Belgijance je u grad odvezao drugi vozač.

Belgijanci, koji su u Zagreb došli na meč sa Hrvatskom, samo su se smeškali dok je policija hapsila vozača autobusa, kojim su trebali da krenu put grada, pišu belgijski mediji.

Taj vozač je, pijan, na putu ka aerodromu Plesu skrivio saobraćajnu nesreću i pobegao, ali ga je policija uhvatila kada su igrači Belgije ulazili u autobus.

Hrvati su angažovali drugog vozača, pa su Belgijanci konačno stigli do Zagreba.

  • prvac

    10.10.2013 15:59
    prvaci
    Samo za utjethu vozač je bio Belgijanac da se ne veselite.
  • Djordje

    10.10.2013 11:10
    Ljige
    Pa oni su generalno ljigavi, ne bi me iznenadilo da su to uradili organizovano kako bi koliko toliko poremetili Belgijance. U Beograd su dosli svi vazni ljudi iz Hrvatske koji su mogli da dodju i propagirali fer plej, kako bi omeksali atmosferu, a mi glupavi kakvi smo uvek i bili naseli na foru, a sta su radili na utakmici u Zagrebu...Samo malo su se nadam se presli oko Belgije jer su oni poganiji.
  • Sale NS

    10.10.2013 10:29
    Očekujem dalji tok stvari ...
    ... da je u pitanju naravno Srbin povratnik (jer njihovi ne piju) !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.