FOTO: Slike modela bez fotošopa

Kompanija "Aerie Real" u svojoj novoj kampanji koristi manekenke čije slike nisu digitalno izmenjene kako bi promovisala svoju liniju donjeg veša.

Kompanija "Aerie Real" u svojoj novoj kampanji koristi manekenke čije slike nisu digitalno izmenjene kako bi promovisala svoju liniju donjeg veša.

Kompanija se nada da će uspeti da učini da se normalne žene osećaju dobro u vezi sa svojim telom i od njih čak traži da na nalozima na Tviteru uz hešteg #AerieReal dele svoje fotografije.

Sestrinska kompanija "American eagle", koja proizvodi donji veš za mlađe devojke, nada se da će ovom reklamnom kampanjom uspeti da učini da se one osećaju bolje u svojim telima i da će imati više samouverenosti.

Iako su manekenke i dalje lepe devojke, njihovi telesni nedostaci ili nesavršenosti nisu ispravljeni korišćenjem programa za obradu fotografija kako bi one izgledale savršeno.

Sa druge strane, veliki broj kompanija i dalje koristi digitalne programe kako bi "usavršila" izgled svojh manekenki.

  • Jan Chi

    23.01.2014 12:54
    bas lepo
    Ono sto je bitno, jeste samo odelo ili donji ves, ali bi ja tu samo dodao, da ja volim zene sa dugom kosom.
  • mile

    23.01.2014 08:55
    Ja uvek kažem da su osmeh i lepe oči sve što treba ženi da bude duplo lepša, ali umesto toga većina riba forsira garderobu i smoreno lice.
  • 23.01.2014 08:19
    Погледајте
    http://vimeo.com/83502019

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.