Zbog salvete tužba protiv Mekdonaldsa

Amerikanac traži milion i po dolara odštete jer je u "Mekdonaldsu" dobio samo jednu salvetu?!
Amerikanac traži milion i po dolara odštete jer je u "Mekdonaldsu" dobio samo jednu salvetu?!

Kada je izašao iz restorana i zavirio u kesu, video je da je dobio samo jednu salvetu. Vratio se u "Mek" i tražio još, a radnik mu je rekao da je u kesi već dobio salvetu.

"Tražio sam da vidim menadžera, koji mi je takođe rekao da salvetu imam. Podigao sam glas, u pokušaju da mu objasnim da mi jedna nije dovoljna, kada se on okrenuo i promrmljao nešto što je zvučalo kao 'svi vi'", rezignirano tvrdi Lukas, koji je crn i smatra da je taj komentar menadžera bio uvreda na račun svih Amerikanaca afričkog porekla.

On sada tuži "Mekdonalds" i traži milion i po dolara odštete, zbog nanetog duševnog bola, i uvrede koja ga je toliko potresla "da je izgubio sposobnost da obavlja posao", zbog čega gubi i sredstva za život.

Slučaj će se sredinom meseca naći pred sudom u Kaliforniji. Ozbiljno!

  • 02.03.2014 16:11
    Eto jos jednog primera zasto treba ici iz ove zemlje. Ovde klepaju sa raznim uvredama cim covek izadje iz kuce. Do sad bih bio mililijarder da sam se uhvatio svih uvreda:-)
  • NS65

    02.03.2014 12:01
    Hahaha
    Dosetio se kako do 'leba bez motike. Nije mu dovoljna jedna salveta, hahahaha...
  • Ozbiljno!

    02.03.2014 06:44
    Nije tužba zbog salvete već zbog rasne netrpeljivosti.
    I ozbiljno - i treba da ih tuži!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.