Pao sa 1.500 metara, nije slomio ni kost

Pripadnik peruanskih vazduhoplovnih snaga Amasifuen Gamara, čiji se padobran nije otvorio za vreme padobranske vežbe, preživeo je pad sa visine od čak 1.500 metara.
Pripadnik peruanskih vazduhoplovnih snaga Amasifuen Gamara, čiji se padobran nije otvorio za vreme padobranske vežbe, preživeo je pad sa visine od čak 1.500 metara.

Lokalni mediji navode da mu nije slomljena ni jedna kost.

"Pravo je čudo što je živ. Bila je Božja volja da on preživi", izjavio je lekar hitne službe Giljermo Pačeko.

Prema njegovim rečima, vodnik Gamara (31) je posle pada bio podvrgnut detaljnom medicinskom pregledu, nakon čega je utvrđeno da nema nijednu slomljenu kost.

Doktor je objasnio da je Gamara skočio iz vojnog aviona sa visine od 1.500 metara, ali kada je hteo da otvori padobran, konopci su mu se omotali oko vrata i on je izgubio svest.

"Ne znamo šta je ublažilo njegov pad, ali ostao je živ. To je pravo čudo", rekao je Pačeko.

Vodnik Gamara, koji je pripadnik vazduhoplovstva peruanske vojske već osam godina, prebačen je u vojnu bolnicu radi dodatnih medicinskih pregleda.

  • slobodan

    08.05.2014 14:52
    konopci
    Ako su se konopci obmotali, ipak se padobran otvorio, bar delimično !
  • 08.05.2014 11:37
    kad je čovek opušten nemere mu ništa bit
  • verica merica

    08.05.2014 01:09
    Ju naopako vervatno je BOSANAC

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti