Otpori premijeri filma o seksualnoj aferi Dominika Stros-Kana

Vensan Maraval, koproducent filma "Dobrodošli u Njujork" - o seksualnoj aferi bivšeg generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominika Stros-Kana, izjavio je da ima otpora premijeri tog filma.

Vensan Maraval, koproducent filma "Dobrodošli u Njujork" - o seksualnoj aferi bivšeg generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominika Stros-Kana, izjavio je da ima otpora premijeri tog filma.

Film će biti premijerno prikazan na internetu 17. maja, a pariski Mond je prošle nedelje pisao da će biti prikazan i na 67. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, koji počinje u sredu.

Film "Dobrodošli u Njujork" režirao je Ejbel Ferara, a glavnu ulogu igra Žerar Depardije. Dan premijernog prikazivanja filma - 17. maj je datum izbijanja seksualne afere Dominika Stros-Kana, koga je 17. maja 2011. godine jedna hotelska sobarica u Njujorku optužila da je pokušao da je siluje. Stros-Kan je oslobođen optužbe u SAD, ali je zbog te afere bio primoran da podnese ostavku na mesto šefa MMF-a.

Stros-Kan (65) bio je ministar privrede i finansija Francuske (1997-1999) i do afere je važio za kandidata socijalista za predsednika republike. U Francuskoj će film biti javnosti dostupan samo na internetu, a ne u bioskopskim salama. Jedino će američki gledaoci moći da ga gledaju i u bioskopu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.