Poginuli u septičkoj jami spasavajući mobilni

Muškarac i njegova majka umrli su u Kini dok su pokušavali iz septičke jame da izvuku mobilni telefon supruge poginulog.

Muškarac i njegova majka umrli su u Kini dok su pokušavali iz septičke jame da izvuku mobilni telefon supruge poginulog.

Meštani sela Ksinksang u središnjoj Kini pomoću užadi su izvukli šest nesrećnih ljudi iz septičke jame, od toga dvoje mrtvih.

U akciji izvlačenja mobilnog telefona povređeno je još četvoro ljudi. Ženi je u wc šolju pao mobilni telefon, a njen suprug je skočio u septičku jamu i pokušao da ga pronađe, ali se ubrzo onesvestio.

Njemu je u pomoć priskočila majka, ali i ona se ubrzo onesvestila. U pomoć su pritrčali žena kojoj je ispao mobilni i otac poginulog.

Potom su u akciju spasavanja stradalih u septičkoj jami krenula i dvojica komšija, koji su takođe završili u bolnici.

  • NS65

    01.06.2014 08:51
    Jbg,
    Od nečega se umreti mora...
  • tln

    01.06.2014 08:06
    nesh mi verovati
    ne kontam!
  • NSgusztav

    31.05.2014 21:08
    A "kabine" na slici...
    "Komšija kako ide?"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti