Bivšu devojku zvao 22.000 puta posle raskida

Jedan Francuz (33) suočava se sa desetomesečnom kaznom zatvora i 1.300 evra novčane kazne jer je duže od 10 meseci telefonom maltretirao bivšu devojku posle raskida 2011. godine.

Jedan Francuz (33) suočava se sa desetomesečnom kaznom zatvora i 1.300 evra novčane kazne jer je duže od 10 meseci telefonom maltretirao bivšu devojku posle raskida 2011. godine.

Neimenovani mladić se našao iza rešetaka pošto je bivšu devojku uznemirio pozivima i SMS-ovima čak 21.807 puta.

Kako je objasnio u sudu, on je uporno kontaktirao bivšu devojku pokušavajući da je natera da ga isplati za posao koji su zajedno vodili dok su bili zajedno. "Mislo sam dok mi ne vrati novac ili mi se bar ne zahvali za pare neću prestajati da je zovem", objasnio je u sudu u Lionu.

Kako je priznao, devojku je zvao u proseku 73 puta dnevno. Kada je pokušala da blokira telefon, zvao bi njene roditelje ili bi je tražio na poslu.

Kako je prenela agencija AFP, sud je mladiću odredio psihijatrijsko lečenje i zabranio mu svaki kontakt sa žrtvom.

  • aaaa

    09.09.2014 08:24
    a gde su njegove pare?
  • 09.09.2014 07:52
    šta je 21807 naspram 23
    sutra, na izvršenje desetomesečne zatvorske kazne odlazi jedan Zrenjaninac koji je, u terminima viđanja njegove dece sa njim u dužem vremenskom intervalu, pozvao njihovu majku čak 23 puta da bi čuo da li mu deca dolaze ili ne. Ovim "činom" je uznemirio njen duševni spokoj i počinio nasilje u porodici. Nema nanognice, da ne bi ponovio krivično delo dok je u kućnom zatvoru!
    Ti Zrenjaninci su poslednjih godina poznati po više od 10 puta većem nasilju u porodici od svih ostalih krajeva Srbije, sram ih bilo. Čudno, čuo sam da je tužilac iz Zrenjanina napredovao, moraću da proverim sa njim. Imao bih još što šta kasti al vam je i ovo dovoljno da ga i vi osudite.

    Dejan Pavlović, Udruženje očeva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.