Džek Denijels nazvao sina Džim Bim

Čovek koji se zove Džek Denijels i njegova žena dobili su  sina i nazvali ga Džim Bim, nastavljajući "alkoholnu" tradiciju, u koju spada i sudija Džoni Voker koji je ozvaničio njihovo venčanje, piše "Dejli mejl".

Čovek koji se zove Džek Denijels i njegova žena dobili su  sina i nazvali ga Džim Bim, nastavljajući "alkoholnu" tradiciju, u koju spada i sudija Džoni Voker koji je ozvaničio njihovo venčanje, piše "Dejli mejl".

Džek Denijels Leters (31) i njegova žena Lidija (23), iz Greja u Luizijani, smislili su ime za svog sina, rođenog 14. novembra, još na svom prvom sastanku, a nadaju se da će imena na temu alkohola nastaviti da se nižu u njihovoj porodici.

- Moji roditelji su odlučili da će svom sinu dati ime koje će razbesneti njihove roditelje. U to vreme je moj otac pio "Džek Denijels". Moja mama se je rekla: "Zašto da ne" - ispričao je Džek.

Kada je došao red na njega da da ime sinu, on i žena su se odlučili za Džim Bim. Što se tiče budućih potomaka, par razmatra ime Evan Vilijams ili Šeri, za devojčicu.

Ovo nije prvi slučaj da neko nazove dete Džim Bim. Destilerija "Džim Bim" je na žurku povodom 150 godina svog postojanja pozvala ljude koji se tako zovu.

  • булевар

    27.12.2014 13:33
    До јаја,баш ја занимљиво и није толко чудно, иде им некако. Ја сигурно не бих назвао сина Џим Бим јел нисам Американац.
    Срећано нек је живо и здраво. Уздравље! :)
  • Preacher

    27.12.2014 10:04
    Живели!
  • Milorad

    27.12.2014 09:56
    A ja ću svog Zaječarac

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.