Vojvodina smenila Marića, moguće zamene Zagorčić, Kosanović, Babić

Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina smenio je trenera Zorana Marića zbog loših rezultata na početku drugog dela sezone.
Upravni odbor fudbalskog kluba Vojvodina smenio je trenera Zorana Marića zbog loših rezultata na početku drugog dela sezone.

Marić misli da je žrtvovan.

- Saopštili su mi da sam smenjen zbog rezultata iako sam blagovremeno upozoravao na situaciju koja nas je zadesila. Otišao je veliki broj igrača, a nismo doveli pojačanja - rekao je Marić.

On podseća da je ekipa ostala bez pet igrača koji su bili nosioci igre, da je od tih transfera klub zaradio dosta novca, ali da nije potrošio ni dinar na pojačanja. - Posle odlaska Poletanovića, Alivodića i Veselinovića predložio sam adekvatne zamene, ali od toga nije bilo ništa. Ili klub nema para, ili neće da troši, ili ljudi koji su za to zaduženi nisu sposobni da završe transfer - ocenjuje Marić i jasno ukazuje na to da je smenjen i da će braniti svoje interese.

Kao moguće zamene pominju se bivši treneri ovog kluba Branko Sosa Babić, trener Novog Pazara Milorad Kosanović, trener Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić, kao i trener Proletera sa Slane bare Zoran Govedarica. Vojvodina je trenutno četvrta na tabeli, a u prolećnom delu osvojila je svega četiri boda iz četiri susreta.

  • Pele

    18.03.2015 17:37
    A ko je doveo pojačanje zvano Džon Meri ???
    I koji nije ni zaigrao!!!! Kakvo pojačanje!!! Kupiti povredjenog igrača koji nije ni zaigrao je stvarno debilno, a Dundjerski i Vranješ baš tako i deluju...
  • Deka

    16.03.2015 14:41
    Samo da Vas podsetim ...
    Nedeljak dana pre nego što se Bata upokojio (laka mu crna zemlja) procurela je vest da će Vojvodina uzeti pod svoje (kao filijalu) Proleter sa Slane bare u kojem će omladinci stasavati i da će sve trenere iz Omladinske škole rasterati motkom (sem Borisa Nadja koji je ex. profesionalac) zbog toga što uzimaju pare od roditelja i menadžera, i guraju njihove pulene a bolji igrači sede na klupi!!??
    Ovo jesu ozbiljne optužbe al kad je to Bata rekao onda je to to!! Da je dao bog da je taj čovek poživio bilo bi drugačije... U tom grmu leži zec !!
  • rrrrrrr

    16.03.2015 11:16
    muk
    Plakaće te vi za Batom nikad višeee

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.