Vojvodina večeras u Ljigu juri pobedu za polufinale

Odbojkaši Vojvodine NS seme večeras gostuju u Ljigu u revanšu četvrtfinala plej ofa.
Odbojkaši Vojvodine NS seme večeras gostuju u Ljigu u revanšu četvrtfinala plej ofa.

Prvi susret odigran u Novom Sadu dobili su crveno-beli sa 3:0 pa i u današnji duel sa Spartakom ulaze kao apsolutni favoriti.

Trener Strahinja Kozić veruje da će pristup biti mnogo bolji nego u prvoj utakmici, da će ekipa ući sigurnije i ozbiljnije u meč. -  Napravili smo tek prvi korak i posao treba odraditi do kraja. Malo smo odmorili, trenirali i verujem da smo spremni za drugi meč. Ljižani i dalje nemaju šta da izgube, a sigurno će na svom terenu igrati još bolje i rasterećenije. No, smatram da dosta toga zavisi od nas i treba da odigramo maksimalno ozbiljno od prvog do poslednjeg poena i da ne dozvolimo rivalu da napravi neko iznenađenje - rekao je Kozić.

Meč počinje u 19 časova. U slučaju da trijumfuje Spartak, majstorica bi se igrala u nedelju na Spensu.

Ostali parovi četvrtfinala su: Inđija - Crvena zvezda (1:3), Radnički - Partizan (1:3) i Ribnica - Novi Pazar (0:3).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.