Metalac slavio na Spensu na startu Superlige

U poslednjem susretu 1. kola Superlige u košarci, Vojvodina je večeras u Novom Sadu izgubila od Metalca rezultatom 81:75.
U poslednjem susretu 1. kola Superlige u košarci, Vojvodina je večeras u Novom Sadu izgubila od Metalca rezultatom 81:75.

Gosti iz Valjeva iza sebe imaju odličnu sezonu koju su krunisali šestim mestom u ABA ligi što su večeras potvrdili u izuzetno uzbudljivom meču.

Publika je od samog starta gledala neizvestan duel dva potpuno ravnopravna rivala, uglavnom je prednost imao tim iz Valjeva, ali ni u jednom trenutku ona nije bila velika. U samoj završnici bolje su se snašli gosti pa zasluženo nose bodove iz Novog Sada.

Pred punim tribinama male sale na Spensu, Novosađane je predvodio Novak sa 18 poena, Čampara je postigao 17, a novajlija Radonjić 13. S druge strane, kod Metalca je najefikasniji bio Kutlešić s 23 postignuta koša.

U ostalim utakmicama 1. kola: Crvena zvezda - Mega 107:83, FMP - Tamiš 95:71 i Konstantin - Partizan 74:87.

U narednom kolu, 4. aprila Vojvodina gostuje Tamišu, potom sledi pauza zbog plej-ofa ABA lige do 6. maja, kada u Novi Sad dolazi Konstantin.

  • mile

    30.03.2015 20:39
    Koš!?!
    Sramota dokle je dogurao naš prelepi sportski centar. Jedna zaštita od koša samo što ne otpadne a druga se lepi selotejpom!?! Sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.