Vojvodina bez finala plej-ofa

Odbojkaši Vojvodine NS seme izgubili su kod kuće od Zvezde u trećoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije rezultatom rezultatom 3:1 (25:20, 28:26, 29:31, 25:23).
Odbojkaši Vojvodine NS seme izgubili su kod kuće od Zvezde u trećoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije rezultatom rezultatom 3:1 (25:20, 28:26, 29:31, 25:23).

Zvezda je bolje započela utakmicu (5:9), i prednost je održavala do kraja prvog seta (20:25). Drugi set je bio nešto neizvesniji, Vojvodina je povela,  Zvezda preokrenula, ali su Novosađani ipak prvi došli do set lopte. Zvezda je odbranila, igralo se na razliku, i drugi set je rešila u svoju korist 0:2 (26.28).

Zvezda je bolje počela treći set, sa tri poena prednosti na tehničkom tajm-autu (9:12). Međutim, Vojvodina se nije dala, i smanjila je rezultat u setovima 1:2 (31:29). Vojvodina je odlično započela četvrti set osvojivši prva tri poena, i održavala je ovu prednost sve do Zvezdine serije od 4:0 kojom je prešla u vođstvo (18:19). U nastavku se igralo poen za poen, i Zvezda je stigla do dve meč lopte. Prvu loptu je spasila Vojvodina, ali je druga donela Zvezdi plasman u finale.

U Vojvodini su se istakli Dražen Luburić i Mihajlo Stanković sa po 20 poena, kao i Milan Katić, koji je postigao 19 poena. Najefikasniji kod gostiju bio je Aleksandar Gmitrović, koji je zabeležio 21 poen. Pratio ga je Lazar Koprivica sa 19, dok je Filip Stoilović zabeležio 15 poena.

Zvezda će u finalu igrati sa večitim rivalom Partizanom, dok je Vojvodina završila svoj nastup na prvenstvu Srbije.

  • Istine

    22.04.2015 20:35
    radi
    Da se ne zavaravamo, u Srbiji se igra trećeligaška odbojka, svako ko vredi otišao je napolje a tako je oduvek. Srbija je bila i svetski i evropski prvak ali nikad nije imala klub za evropske titule, ovo sto je Voša osvojila je ipak za lošije evropske klubove.
  • ljuba trafika

    22.04.2015 19:49
    Steta moj dobri i verni bobe sto nismo pobedili kako kazes bar u NS.Videcu za subotu da li cu dolaziti,imaju neke dobre zurke za vikend.Moj moto kada idem da se provodim je da treba sto ranije poceti sa svim i svacim,tako da u subotu najverovatnije nista od stadiona.
  • bobe

    22.04.2015 18:58
    nocna straza
    Steta sto smo izgubili tako lagano,mislio sam da mozemo bar u Novom Sadu da ih pobedimo.Gazda ljubo bas mi je drago sto si bio na utakmici, u zadnje vreme slabo dolazis,pa mi je drago sto sam te video kad se vec ne vidjamo u trafici.
    Nadam se da ces doci u subotu na vosa-borac da zajedno navijamo,kad vec u pazar nisi isao jer si bio u provodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.