Vojvodina dočekuje lidera na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine večeras će ugostiti Partizan u derbi meču 26. kola Superlige.
Fudbaleri Vojvodine večeras će ugostiti Partizan u derbi meču 26. kola Superlige.

Novosadski fudbaleri će pokušati da prekinu niz loših rezultata, dok će crno-beli žele s novom pobedom biti korak bliže novoj tituli.

Vojvodina je poražena u poslednje dve utakmice, a na svom terenu izgubila je tri vezana meča i tako dozvolila Čukaričkom da joj "pobegne" čak 10 bodova. Štaviše, već je izjednačena po broju bodova sa Novim Pazarom, a sve više je ugrožavaju Rad i OFK.

- Partizan je najbolji tim u našem prvenstvu, ali to ne znači da ćemo se predati. Ovo su utakmice koje u sebi nose poseban izazov i kod igrača pobuđuju dodatni adrenalin i sigurno je da ćemo pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat. Svesni smo onoga što moramo da učinimo na tom putu, a pre svega biće nam potrebno da promenimo način razmišljanja u našoj igri - istakao je trener crveno-belih Zlatomir Zagorčić.

S druge strane, fudbalere Partizana još pet koraka deli od osvajanja nove titule. - Novosađani su uvek nezgodni rivali. Pokušaće da se nadigravaju, siguran sam de neće nastupiti defanzivno. I pred njima je jako značajna utakmica, žele izlaz u Evropu, što nas samo dodatno poziva na oprez - rekao je nekadašnji trener Vojvodine, a sada crno-belih Zoran Milinković.

Utakmica Vojvodina - Partizan počinje u 19 časova. Ulaz na zapadnu tribinu je 500, na istočnu 400, a na severnu 100 dinara.

U ostalim susretima sastaju se:

Crvena zvezda - Rad
Jagodina - Donji Srem
Mladost - Čukarički
OFK Beograd - Radnički 1923
Radnički Niš - Novi Pazar
Spartak - Voždovac
Napredak - Borac

  • Lajka

    03.05.2015 14:15
    Zlatiborac
    Dolazim sa Zlatibora samo zbog Vose. I devojku sam tamo ostavio.
    Vosa mi je sve.
    Jel vi zaboravljate da i ja ovo citam???
  • Mile i Nesa

    03.05.2015 10:34
    Firmas do smrti
    Mi idemo. A vi?
  • Darinko

    03.05.2015 07:43
    I vrapci vec znaju...
    Da je sve vec dogovoreno , mada , nije to ni tako lose , koji evro vise u kasu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.