Rukometaši Vojvodine sve bliže tituli

Rukometaši Vojvodine ostvarili su i šestu uzastopnu pobedu u isto toliko utakmica plej ofa Superlige savladavši večeras Partizan na Banjici sa 25:24.
Rukometaši Vojvodine ostvarili su i šestu uzastopnu pobedu u isto toliko utakmica plej ofa Superlige savladavši večeras Partizan na Banjici sa 25:24.

Vojvodina je slabije krenula, Partizan je imao vođstvo od 12:8, ali su Novosađani uspeli da stignu do 12:12 na poluvremenu.

U drugom poluvremenu najveća prednost iznosila je 22:18. Partizan je prišao na dva gola zaostatka, ali je Kocić odbranio sedmerac pri vođstvu Vojvodine od 24:22. Ipak, domaćin je mogao do boda u poslednjim sekundama meča, imali su crno-beli sedmerac, ali su pogodili prečku.

Goste su predvodili Strahinja Stanković sa 7 i Uroš Elezović sa 6 pogodaka, dok su u domaćem timu najefikasniji bili Radojković sa 6, te Mršulja i Sretenović sa 5 golova.

Derbi kola igra se u subotu u Subotici gde Spartak dočekuje Jugović, dok se u Šapcu sastaju Metaloplastika i Radnički.

Tabela: Vojvodina 12, Jugović 6, Spartak 5, Partizan, Metaloplastika i Radnički po 3 boda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.