Legija odustala od Nastića, Đurić otišao u Tursku

Levi bek Vojvodine Bojan Nastić ipak nije otputovao na lekarske preglede u Poljsku i neće igrati za Legiju iz Varšave.
Levi bek Vojvodine Bojan Nastić ipak nije otputovao na lekarske preglede u Poljsku i neće igrati za Legiju iz Varšave.

 

Razlog zbog kog je poljski tim odustao od transfera je povreda jednog od štopera ekipe, pa su u upravi kluba odlučili da se pojačaju na poziciji centralnog beka. To znači da će Nastić biti u konkurenciji za današnji duel sa Spartakom.

S druge strane, štoper Igor Đurić karijeru nastavlja u redovima turskog drugoligaša Karšijake iz Izmira s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor. Njegov prvi odlazak u inostranstvo bio je još pre šest godina, kada je postao član holandskog Herenvena, a zatim je u sezoni 2011/2012. nosio i dres Al Šarjaha iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pre Đurića redove crveno-belih napustili su Šaleta Kordić koji je sada igrač Sutjeske iz Nikšića, odnosno Elmir Asani, koji je postao član Voždovca.

  • Fkv

    30.08.2015 12:24
    Samo polako jos dva dana do kraja prelaznog roka
  • 30.08.2015 11:49
    Nismo mi te srece da Nasta ode negde.
  • Aca

    30.08.2015 10:53
    Šteta
    Što nije otišao,a ovaj Djurić je rupa i ovi su jadnici kada su njega uzeli,verovatno za neku siću,idi i ne okreći se sine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.