Vojvodina favorit u vojvođanskom derbiju

U 8. kolu domaćeg prvenstva, Vojvodina gostuje ekipi Spartaka iz Subotice.
U 8. kolu domaćeg prvenstva, Vojvodina danas gostuje ekipi Spartaka iz Subotice.

Novosadski crveno-beli završili su svoju evropsku epizodu porazom od Viktorije iz Plzena. Česi su zasluženo prošli u grupnu fazu, a Vojvodini sada predstoje utakmice u Superligi Srbije.

Vojvodina neće imati lak zadatak u Subotici, pogotovo nakon neuspeha u kvalifikacijama, pa ostaje da se vidi da li će ekipa Zlatomira Zagorčića stići da se oporavi do nedelje.

"Znamo da nas čeka težak zadatak posle duela s Viktorijom, ali i do sada smo se nosili s tim. Znaju se ambicije Vojvodine, zna se da uvek i u svakoj utakmici idemo na pobedu i s istim željama i ambicijama ući ćemo i u nedeljni duel sa Spartakom. Momci će pružiti maksimum kako bismo osvojili tri nova boda. činjenica je da ne smemo da potcenimo Subotičane i da je veoma bitno da nametnemo naš stil igre. U ekipi će, zbog velikog broja utakmica i umora, neminovno doći do određenih promena i ubacićemo neke svežije igrače, a podvlačim još jednom da su svi ovi momci i dosadašnjim angažmanom, odnosom prema obavezama i igrama dokazali da im je mesto u Vojvodini i da zaslužuju da nose njen dres", rekao je Zagorčić.

Utakmicu Spartak - Vojvodina prenosiće RTV od 17h, a sudiće je naš najbolji arbitar Milorad Mažić iz Vrbasa.

Danas još igraju: Mladost - Crvena zvezda (19) i Metalac - Čukarički (19). U ostalim susretima postignuti su ovi rezultati: Partizan - OFK Beograd 2:1, Radnik - Voždovac 1:3, Novi Pazar - Rad 1:0, Javor - Radnički 0:0 i Jagodina - Borac 0:0.

  • stručnjak

    30.08.2015 06:29
    za fudbal
    o:o

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.