SEHA liga: Vojvodini bod u Strumici u poslednjoj sekundi

Rukometaši Vojvodine pobedili su ekipu Maks iz Strumica rezultatom ... u prvom kolu Seha lige. Odličan početak za Novosađane. Poveli su serijom od 4:0 i već u startu odlepili od ekipe iz Strumica. U nastavku utakmice gosti održavaju razliku od tri gola, ne dozvoljavaju Makedoncima da uhvate priključak. Ipak domaća ekipa uspeva da uhvati priključak pet minuta pred kraj prvog poluvremena i izjednačava na 9:9. Nastavili su domaćini u istom ritmu i na odmor odlaze sa prednošću od dva gola, 13:11. Rukometaši Vojvodine izvukli su nerešen rezultat 25:25 u Strumici protiv ekipe Maks nakon postignutog gola u poslednjim sekundama utakmice.
Rukometaši Vojvodine izvukli su nerešen rezultat 25:25 u Strumici protiv ekipe Maks nakon postignutog gola u poslednjim sekundama utakmice.

Novosađani su tako došli do prvog boda na startu ovog regionalnog takmičenja.

Gosti su počeli odlično i poveli serijom od 4:0. Ipak, domaći tim uspeo je nekako da anulira prednost gostiju na pet minuta pred kraj prvog poluvremena. Nastavili su domaćini u istom ritmu i brzim kontrama dolaze do vođstva pa na odmor odlaze sa prednošću od dva gola, 13:11.

U nastavku utakmice igralo se gol za gol, a Vojvodina je uspela da stigne prednost Makedonaca tri minuta pre kraja. U samom finišu mala drama. Postigli su domaći gol za vođstvo pet sekundi pred kraj utakmice, ali je gostima napad od četiri sekunde bio dovoljan da izbegnu poraz i pogotkom Marjanovića izvuku nerešen rezultat.

Marjanović sa 8 i Stanković sa 7 golova su bili najefikasniji u redovima gostiju, a kod domaćih Majić sa 9 i Čanturia sa 8 pogodaka.

Vojvodina sledeću utakmicu igra protiv Vardara u Skoplju u sredu u 20:15 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.