SEHA liga: Vardar prejak za Vojvodinu

U svom drugom meču u SEHA ligi, novosadska Vojvodina je poražena u Skoplju od Vardara sa 37:27.
U svom drugom meču u SEHA ligi, novosadska Vojvodina je poražena u Skoplju od Vardara sa 37:27.

Prvak Makedonije je bio apsolutni favorit u ovom meču, što je pokazao i krajnji rezultat. Skopljanci slove za jednog od favorita, ne samo za osvajanje ovog regionalnog takmičenja, već i Lige šampiona.

Novosađani su bili ravnopravni samo u prvih 15. minuta (6:6). Od tada domaćin uspostavlja kontrolu nad utakmicom. Vardar je predvodio sjajni Šterbik koji je na golu bio nepremostiva prepreka našim igračima. U prvom poluvremenu odbranio je čak 12 od ukupno 16 odbrana. Prva veća prednost Makedonaca iznosila je 10:6, a serijom od 8:2 otišli su na odmor sa 18:8. Vojvodina je u nastavku prišla na -7, ali su usledile greške u dodavanju pri pozicionoj igri, te brze kontre domaćih za novo ubedljivo vođstvo i na kraju konačnih 37:27.

Najefikasnji je na meču bio Miloš Orbović sa 8 pogodaka, a u domaćem timu Timur Dibirov sa 6 golova.

Naredni meč crveno-beli igraju kod kuće. U nedelju na Slanoj bari gostuje Nekse iz Našica, a meč se igra od 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.