SEHA liga: Podela bodova u vojvođanskom derbiju

Rukometaši Vojvodine odigrali su sa subotičkim Spartakom 27:27 u svom četvrtom nastupu u okviru SEHA lige.
Rukometaši Vojvodine odigrali su sa subotičkim Spartakom 27:27 u svom četvrtom nastupu u okviru SEHA lige.

U veoma uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici u sportskom centru "Slana bara" ekipe Vojvodine i Spartaka podelile su plen u vojvođanskom derbiju.

Crveno-beli su sredinom prvog poluvremena došli do četiri gola prednosti posle golova Marjanovića i Stankovića. Održavali su Novosađani prednost, ali su gosti uspeli da uhvate priključak i da minut pred kraj prvog dela igre i povedu. Ipak, u poslednjem napadu Strahinja Stanković postiže gol pa je prvo poluvreme završeno rezultatom 12:12.

Na početku drugog dela igre Novosađani su golovima Orbovića ponovo uspeli da se odlepe na plus pet. U nastavku se ponavlja scenario iz prvog poluvremena, pa Subotičani dolaze do vođstva pet minuta pred kraj utakmice. Do kraja rezultatska klackalica, u poslednjem minutu je povela Vojvodina, ali je Bojan Županjac u poslednjim trenucima postigao gol i doneo bod svojoj ekipi.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Aleksej Rastvorcev sa 7 pogodaka, isto toliko upisao je i Miloš Orbović, dok je u gostujućoj ekipi Vukašin Rakocija postigao 8 pogodaka.

Vojvodina još uvek nije ostvarila pobedu u SEHA ligi i posle četiri meča ovo joj je drugi bod, a Subotičanima prvi nakon odigrana susreta. Sledeću utakmicu crveno-beli igraju za tri dana u gostima protiv Vesprema od 16 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.