Lalatović demantovao da dolazi u Novi Sad, Vojvodina tvrdi suprotno

Trener Borca iz Čačka Nenad Lalatović rekao je danas da ga niko nije kontaktirao iz Vojvodine, kao i da ne želi da priča o drugim klubovima dok radi u svom.
Trener Borca iz Čačka Nenad Lalatović rekao je danas da ga niko nije kontaktirao iz Vojvodine, kao i da ne želi da priča o drugim klubovima dok radi u svom.

Mediji su preneli da je Upravni odbor Vojvodine odlučio da ponudi Lalatoviću posao, kao i da je mladi trener to prihvatio.

- Nema ništa od toga. Ja sam u Čačku i stvarno me niko nije kontaktirao. Rodbina i prijatelji mi kažu da čitaju u novinama da idem u Vojvodinu, ali sa mnom niko nije razgovarao - rekao je Lalatović.

On nije želeo da priča da li je zainteresovan za odlazak u Novi Sad.

- Ne bih stvarno da pričam o tome. Ja sam trener Borca i bilo bi neukusno da pričam o drugim klubovima - dodao je Lalatović.

Podsetimo, Upravni odbor kluba dao je saglasnost da se ugovori saradnja sa mladim stručnjakom, a Lalatoviću su dali dva dana da odgovori na ponudu.

Bivši trener Crvene zvezde je ove sezone uz mnogobrojne probleme od Borca napravio pravu senzaciju, a Čačani su trenutno drugi na tabeli. Ipak, u Borcu je teška finansijska situacija, pa je izvesno da on karijeru nastavi u novosadskom prvoligašu koji se našao u nezavidnoj poziciji.

Vojvodina je pala na deveto mesto posle serije loših rezultata, a nakon otkaza Zlatomiru Zagorčiću, klub privremeno vode pomoćni treneri Goran Šaula i Milan Kosanović. Trenutno je i među igračima prava konfuzija, a u timu već neko vreme nije kapiten Mirko Ivanić koji po svaku cenu želi da karijeru nastavi u nekom drugom klubu.

Istovremeno, UO FK Vojvodina doneo je odluku da nastavi razgovore i sa Milanom Đuričićem, koji je najozbiljniji kandidat da postane sportski direktor kluba.

U narednom perodu trebalo bi da bude poznat rasplet sa Lalatovićem i Vojvodinom.

  • slaninar

    10.11.2015 14:22
    Kompleksasi,sto mrzite vise tudje nego sto volite svoje?
  • guinness

    10.11.2015 14:02
    Djumija stavite za team managera kao u Engleskoj i dajte čoveku fore dve godine. Ima viziju i ideju a ne da smenjujete coveka posle 3 izgubljene utakmice kao sto ste smenili i sve ostale.
  • rabra

    10.11.2015 13:40
    jedni Lalatovic nas moze izbaviti iz ove situacije, zato apelujem na navijace da daju glas i da konacno klub krene napred :)

    PS. Ostali matadori nek cute :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.