Mirko Ivanić našao zajednički jezik sa Vojvodinom

Vezni fudbaler fudbalskog kluba Vojvodina Mirko Ivanić produžio je saradnju sa novosadskim klubom do leta 2017. godine.
Vezni fudbaler fudbalskog kluba Vojvodina Mirko Ivanić produžio je saradnju sa novosadskim klubom do leta 2017. godine.

U poslednjih nekoliko utakmica talentovani vezista nije bio u sastavu Vojvodine, jer se nije znalo da li će se pregovori završiti uspešno. Lomila su se koplja oko Ivanićevog ugovora, dugo su trajali pregovori, ali je sigurno da će uprava i navijači Vojvodine biti zadovoljni ovakvim ishodom.

Kao što je rekao trener Lalatović, najveće pojačanje i oslonac tima je za njega upravo Mirko Ivanić, što možete pročitati u intervjuu sa novim trenerom crveno-belih na portalu 021.rs.

Podsetimo, Partizan je u letnjem prelaznom roku bio zainteresovan za usluge ovog fudbalera. Prvobitno su nudili 900.000, a zatim i 1,5 miliona evra, što je Vojvodina glatko odbila. Kako je rekao direktor kluba Aleksandar Dunđerski, Ivanić je nosilac igre Vojvodine i sa njim su mnogo jači i samim tim konkurentniji za visok plasman na tabeli.

Ivanić je karijeru započeo u školi fudbala "Ilija Pantelić", zatim je igrao u Proleteru odakle je došao u Vojvodinu gde se i afirmisao.

Već u subotu možemo očekivati povratak ovog fudbalera u startnih jedanaest u utakmici protiv ivanjičkog Javora.

  • ALUMNI

    19.11.2015 12:37
    NAPOKON
    nešto lepo da čujem a vezano za Klub. Težnje da se preimenujemo u FK Plava Zvezda su gotovo uspele, ipak ova vest budi nadu u bolja vremena......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.