Kup: Zvezda ispala, Voša prošla minimalcem

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nad Inđijom, a najveće iznenađenje osmine finala napravio je Borac koji je demolirao Crvenu zvezdu u sred Beograda.
Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nad Inđijom, a najveće iznenađenje osmine finala napravio je Borac koji je demolirao Crvenu zvezdu u sred Beograda.

Pred oko 1.000 gledalaca na "Karađorđu" jedini gol postigao je Siniša Babić u 77. minutu kada je nadmudrio golmana gostiju Dejana Stanivukovića. Nakon dosuđenog faula na 18 metara iskosa sa desne strane,  Babić je šutirao u bliži ugao golmana Inđije, koji je očekivao centaršut, pa je loptu uspeo samo da zakači pre nego što mu se našla iza leđa.

Vojvodina je na današnjoj utakmici bila bolji rival, konstantno su držali loptu u svojim nogama i kontrolisali meč, dok su gosti pokušavali kontrama da ugroze gol Perića. U više navrata su probali Sekulić, Stanisavljević, Ivanić da donesu prednost Vojvodini, ali izuzev pokušaja iz voleja Mirka Ivanića, ne može se reći da je bilo stopostotne šanse. S druge strane, Inđija je zapretila ozbiljno dva puta iz kontre preko Georgijevića i Vukovića.

Evidentan je pomak u igri Novosađana, igrali su agresivno sa puno duela, što je prouzrokovalo i veliki broj faulova, ali su i gosti imali odgovor na grublju igru crveno-belih, i može se reći da im nisu ostali dužni. Ono što zabrinjava je to što je danas Lalatovićeva ekipa teško dolazila do šansi za pogodak, a igrači koji su imali priliku da se upišu u strelce su morali mnogo bolje da reaguju u završnici.

Trener Nenad Lalatović vodio je ekipu sa klupe jer još uvek nije stigao zvaničan dopis o suspenziji.

Najveće iznenađenje napravio je čačanski Borac koji je na Marakani razbio Crvenu zvezdu rezultatom 5:1. Trostruki strelac za Čačane bio je Zorić u 19, 45. i 59. minutu, zatim Vujaklija u 36. i Jevtović u 75. minutu. Za Zvezdu je počasni gol postigao mladi Jović u 55. minutu utakmice. Ovim porazom prekinuta je serije Crvene zvezde od 16 uzastopnih pobeda.

Ostali rezultati: Voždovac - Partizan 0:1, Jagodina - Borča 2:0, OFK Beograd - Donji Srem 5:0, Spartak Subotica - Bežanija 3:2, Crvena zvezda - Borac 1:5, Napredak - Radnički Niš 0:2 i Javor - Čukarički 1:1 u prvih 90 minuta, a u penal seriji slavio je Javor sa 4:3.

  • slaninari zapad

    02.12.2015 19:53
    Lalatovicu vodi nas do konacne pobede!
  • dupli

    02.12.2015 18:06
    ...
    Zbog ovakvih utakmica obozavam Vojvodinu... Sad kad su musavi ispali, ponavljamo onu nasu staru- Kup je nas!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.