Novosađani dominirali na Spensu u tajlandskom boksu

Četvrti međunarodni turnir u tajlandskom boksu "Do pobede 4" održan je večeras u Maloj sali Spensa, a glavni meč dobio je Dimitrije Tadić iz kluba "Victory".
Četvrti međunarodni turnir u tajlandskom boksu "Do pobede 4" održan je večeras u Maloj sali Spensa, a glavni meč dobio je Dimitrije Tadić iz kluba "Victory".

Večeras je na programu bilo osam amaterskih i šest profesionalnih borbi. Domaći klubovi su dominirali na ovom turniru, a Tadić je na najbolji mogući način zatvorio ovaj turnir ekspresno pobedivši hrvatskog boksera Dominika Perčaca.

Amaterske borbe:

Sara Zećiri iz kluba "Victory" pobedila je Zoranu Nikolić iz kluba "Spartanac" jednoglasnom odlukom sudija.
Dragan Cimeša koji predstavlja klub "Warrior" pobedio je borca kluba "Triglav" Leonarda Boraka.
Luka Martinec iz kluba "Scorpion" dobio je našeg borca Zorana Bobockog iz kluba "Victory" jednoglasnom odlukom.
Predstavnik kluba "Victory" Miro Trenčianski dobio je jednoglasnom odlukom Đorđa Đurića iz kluba "Warrior".
Miloš Cvjetničanin iz "Vojvodine veletabak" jednoglasnom odlukom sudija pobedio je hrvatskog boksera Luku Jamana iz kluba "Blitz".
Vuk Janković iz kluba "Warrior" jednoglasnom odlukom dobio je Miroslava Tuharskog iz kluba "Victory".
Aleksandar Brkić iz kluba "KBK Futog" jednoglasno je dobio Rok Erstea iz kluba "Scorpion".
Ognjen Rauković iz "Vojvodine veletabak" izgubio je od hrvatskog borca Andreja Kedveša iz kluba "Blitz" nokautom u trećoj rundi.

Profesionalne borbe:

Miloš Jakšić iz kluba "Victory" jednoglasnom odlukom dobio je borca "Fightclub" Donata Hornika.
Luka Koledar iz kluba "Victory" pobedio je Luku Vukasa iz ""Leon gym" kluba.
Nikola Todorović iz kluba "Warrior" pobedio je borca iz kluba "Cerebros" Filipa Baču.
Maja Miljević iz kluba "Victory" dobila je bokserku kluba "Vagabund" Mirku Jančekovu nakon prve runde, kada je Čehinja predala meč.
Saša Dragić iz kluba "Victory" u prvoj rundi je naneo težu povredu Jožefu Kušmireku iz kluba "Goral gym", pa je sudija prekinuo meč i podigao ruku Dragiću.

Borba večeri između Dimitrija Tadića iz kluba "Victory" i Dominika Perčaca iz kluba "Leon gym" završena je ekspresnom pobedom našeg boksera. Već na samom početku je Tadić saterao hrvatskog borca u ćošak, i tu je serijom krošea i direkt udaraca oborio protivnika. Pridigao se Perčac brzo, ali je još jednom munjevito napao Tadić i opet poslao hrvata na patos, ali on ovog puta nije mogao da nastavi meč.

Za meč večeri proglašena je borba Ognjena Raukovića i Andreja Kedveša.

Na Spensu je bilo prisutno oko 700 gledalaca koji su bili velika podrška domaćim borcima‚ a oni su im odgovorili na najbolji mogući način - pobedama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.