Odbojkaši Vojvodine danas sa Đerdapom

Odbojkaši Vojvodine igraju danas sa ekipom Đerdapa u 8. kolu domaćeg prvenstva.

Odbojkaši Vojvodine igraju danas sa ekipom Đerdapa u 8. kolu domaćeg prvenstva.

Iako novajlija u ovom rangu takmičenja, tim iz Kladova, koji ima petoricu bivših članova novosadskih crveno belih, trenutno zauzima drugo mesto sa šest pobeda i samo jednim porazom i ukupno 18 osvojenih bodova. S druge strane, Novosađani su u šampionatu zabeležili pet poraza i to svih pet rezultatom 3:2, pa se uz dva trijumfa sa 11 bodova nalaze na petom mestu.

Trener Nikola Salatić kaže da je Đerdap najprijatnije iznenađenje Superlige i da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

"Imaju samo jedan poraz i to od Zvezde. Očekujemo dobru i neizvesnu utakmicu, ali znam da ćemo pružiti maksimum i boriti se od prvog do poslednjeg poena. Izgubili smo pet utakmica u taj-breku, to je baš peh, ali nadamo se da će tas, ako dođe do petog seta, konačno prevagnuti i na našu stranu", naveo je Salatić.

Utakmica Vojvodina – Đerdap igra se od 18.30 u Maloj sali Spensa, a ulaz je slobodan..

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.