Odbojkaši Vojvodine u osmini finala Čelendž kupa

Odbojkaši Vojvodine plasirali su se u osminu finala Čelendž kupa, pošto su sinoć na svom terenu savladali rumunsku Unireu sa 3:1.

Odbojkaši Vojvodine plasirali su se u osminu finala Čelendž kupa, pošto su sinoć na svom terenu savladali rumunsku Unireu sa 3:1.

Po setovima rezultat je glasio 19:25, 25:19, 25:22 i 25:21.

Novosađani su tako sa dve pobede izborili plasman u narednu fazu takmičenja, s obzirom na to da su pre nedelju dana slavili i u Rumuniji sa 3:2.

U osmini finala, Vojvodina će igrati protiv Dukle iz Libereca. Prvi meč će se igrati polovinom januara u Češkoj, a revanš sedam dana kasnije u Novom Sadu.

  • liman

    13.12.2012 10:16
    Bravo!! Ajde sada malo ozbiljnije i u prvenstvu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.