Novosadske Vojvotkinje ubedljive protiv beogradskih Vučica

Novosadske "Hattrick Vojvotkinje" savladale su beogradske "Vučice" sa 53:38 u prijateljskoj utakmici u fleg fudbalu za žene.
Novosadske "Hattrick Vojvotkinje" savladale su beogradske "Vučice" sa 53:38 u prijateljskoj utakmici u fleg fudbalu za žene.

 

Prve su poentirale Vučice, ali je prvo poluvreme završeno minimalnim vođstvom Vojvotkinja 27:26. Pred sam kraj drugog poluvremena, nakon dve presečene lopte, Vojvotkinje odnose ipak ubedljivu pobedu.

Interesantno je spomenuti da su, po prvi put, na teren izašle i devetogodišnja Željana, koja je bila na mestu jedog od startnih kornerbekova Vojvotkinja, 12-godišnja Dragana na mesto risivera, kao i 39-godišnja Danijela, koja je bila na poziciji lajnbekera.

"Moram priznati da je ovo bila odlična utakmica gde su i Vojvotkinje i Vučiceobe ekipe pokazale šta i koliko znaju, spremnost i požrtvovanost na terenu. Drago mi je što je utakmica bila prijateljska, pa smo samo zagrevanje odradile sve zajedno i koliko toliko se upoznale. Mimo prisutnosti velike količine adrenalina, ovo je bio primer zdravog sportskog nadmetanja i takmičenja", kazala je za 021 lajnbeker Vojvotkinja, Sandra Delić.

Inače, novosadske Vojvotkinje su prvi ženski klub američkog fudbala na Balkanu. U septembru su osvojile 2. mesto na prvom turniru u beskontaktnom američkom fudbalu u Srbiji, koji je bio u znaku "Bitke za bebe".

  • @Vlada

    19.12.2012 20:24
    Zašto mešaš politiku i sport, umesto da čestitaš ovim devojkama! Sram da te bude!
  • vOJVODA

    19.12.2012 11:13
    Kiss za Kristinu !
  • vlada

    19.12.2012 10:37
    budale
    Vojvodin SRS: Vučićev SNS - 1:0

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.