Odbojkaši Vojvodine danas protiv Ribnice

Odbojkaši Vojvodine dočekuju ekipu Ribnice iz Kraljeva u 11. kolu Superlige.

Odbojkaši Vojvodine dočekuju ekipu Ribnice iz Kraljeva u 11. kolu Superlige.

Ovo će biti prilika da se Novosađani iskupe za bledo izdanje iz Kragujevca u prošlom kolu, ali i da se revanširaju Kraljevčanima za poraz iz prvog dela prvenstva.

Vojvodina sa četiri pobede i šest poraza i ukupno 15 osvojenih bodova zauzima šestu poziciju, dok se Ribnica sa istim brojem bodova nalazi na petom mestu.

"Poslednjih dana smo konačno trenirali na Spensu u punim terminima i izgledalo je mnogo bolje. Za nas je ovo derbi, jer imamo isti broj bodova kao Ribnica i bilo bi nam značajno da je preteknemo na tabeli, odnosno da uknjižimo nove bodove", rekao je trener crveno-belih Nikola Salatić.

Vojvodina dočekuje Kraljevčane u petak u 17 časova u Maloj sali Spensa.

  • Stoik

    21.12.2012 19:59
    Opet ćorak...
    Opet u pet setova i opet poraz. Ovo već prelazi u naviku.

    Slike s utakmice:
    http://www.napredvosa.com/gallery/thumbnails.php?album=461
  • mrkela

    21.12.2012 11:38
    Trenutno je Ribnica mnogo jača od Vojvodine i realno je da upiše 2 ili 3 boda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.