Butorović ne najavljuje nova pojačanja

Prodajom Miroslava Stevanovića španskoj Sevilji, Vojvodina je popunila klupsku kasu, ali novih transfera još uvek nema na vidiku.
Prodajom Miroslava Stevanovića španskoj Sevilji, Vojvodina je popunila klupsku kasu, ali novih transfera još uvek nema na vidiku.

Pominju se eventualni odlasci Abubakara Oumarua i Branislava Trajkovića, kao i rasplet oko Dejana Melega kojeg želi Ajaks. Predsednik Vojvodine Ratko Butorović kaže za Žurnal da će pažljivo pristupiti odabiru pojačanja.

– Menadžeri nam nude veliki broj igrača, domaćih i stranih, ali pitanje je ko od njih može da predstavlja istinsko pojačanje za Vojvodinu. Prikupljamo informacije sa svih strana, jer nas neka loša iskustva iz prošlosti opominju. Prosto, ne sme nam se dogoditi da pogrešimo.

Butorović dodaje da je bolje da klub ne dovede nikoga, nego da dovodi prosečne fudbalere.

– Teško je to reći, jer se u nekim slučajevima situacija menja iz dana u dan. Moje mišljenje je da u Vojvodini mesta ima samo za prave vrednosti, za kvalitetne pojedince. Ako na tržištu nema takvih, onda je bolje da ne dovodimo nikoga i da se oslonimo na ono što imamo – kaže Ratko Butorović.

  • Ćevara

    09.01.2013 07:34
    Pojačanja ???
    Ovaj čovek je u pravu!
    Ako dovodiš nekog balavca iz nekog nizerazrednog kluba to nije pojačanje, to je ulaganje u mladost koja treba da se afimiše.
    Ako dovedeš Balotelija iz Sitija e to je Pojačanje!!
  • poljubisa

    07.01.2013 19:09
    .
    Podrska predsedniku koji nije dao Abua letos Skundricu i musavima. Od onda ga postujem.
  • R2D2

    06.01.2013 21:40
    @Tajni agent
    ...poruku ce poslati Zabac kada se vrati sa rehabilitacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.