Lazor: Nećemo u meč sa Zvezdom ući sa belom zastavom

Finalni turnir Kupa Srbije za vaterpoliste održava se za vikend na Banjici, a u polufinalu se sastaju Vojvodina i Crvena zvezda, odnosno Partizan i Radnički.

Finalni turnir Kupa Srbije za vaterpoliste održava se za vikend na Banjici, a u polufinalu se sastaju Vojvodina i Crvena zvezda, odnosno Partizan i Radnički.

"Zvezda jeste favorit, ali nećemo u meč ući sa belom zastavom i daćemo sve od sebe da pobedimo. Imamo mlad tim, igrači još uvek uče, ali potrudićemo se da ne dopustimo da se utakmica odvija tokom koji želi Zvezda", rekao je direktor Vojvodine Kolja Lazor.

U prvom polufinalu u subotu od 18 sati sastaju se Partizan - Radnički Kragujevac, dok dva sata kasnije igraju Crvena zvezda i Vojvodina. Finale je na programu u nedelju u 19 sati.

Branilac titule je ekipa Partizana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.