Stanojević: Vojvodina sazreva kroz kvalitetne utakmice

Trener vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević izjavio je u utorak pred utakmicu protiv ruskog Kazanja u Ligi šampiona da mu je drago što njegovi mladi igrači iskustvo stiču kroz veliki broj kvalitetnih i odlučujućih utakmica.
Trener vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević izjavio je u utorak pred utakmicu protiv ruskog Kazanja u Ligi šampiona da mu je drago što njegovi mladi igrači iskustvo stiču kroz veliki broj kvalitetnih i odlučujućih utakmica.

"Mislim da je njihov najmlađi igrač stariji od našeg najiskusnijeg, a da samo jedan vaterpolista Kazanja prima više novca nego ceo naš tim. Drago mi je da ovi mladi igrači kroz veliki broj kvalitetnih i odlučujućih duela stiču iskustvo i formiraju se kao igrači", rekao je Stanojević.

"S druge strane, nesrećan sam što posle brzog sazrevanja u takvom takmičarskom ritmu naši mladi vaterpolisti odlaze i to je nepovoljna situacija za klub u ovim teškim ekonomskim okolnostima", dodao je trener Novosađana.

Vojvodina zauzima treće mesto na tabeli Grupe C Lige šampiona sa šest bodova, tri manje od Kazanja koji ima utakmicu više.

"Ponovo je pred nama ključna utakmica i mislim da je to dobro za ove mlade momke u mojoj ekipi jer će brže sazreti. U meč ćemo ući 'muški' i otvoreno, takoreći 'bezobrazno'. Trudićemo se da dođemo do pobede", istakao je Stanojević. On je kazao da je važno da Novosađani dođu na bazen i podrže njegov tim.

Utakmica između Vojvodine i Kazanja igra se u sredu od 19 sati u Novom Sadu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.