Vojvodina izvukla bod u Borči

Fudbaleri Vojvodine igrali su danas nerešeno u Borči sa ekipom BSK-a u 18. kolu Jelen Superlige, a Novosađani su do boda došli golom Kosovića u poslednjem minutu.
Fudbaleri Vojvodine igrali su danas nerešeno u Borči sa ekipom BSK-a u 18. kolu Jelen Superlige, a Novosađani su do boda došli golom Kosovića u poslednjem minutu.

BSK i Vojvodina odigrali su 3:3. Nakon lepe akcije BSK je poveo golom Ajkovića u 13. minutu, a prednost je duplirao Ademović u 36. Novosađani su prethodno promašili jedanaesterac. Nakon prekršaja nad Alivodićem, Danilović je odbranio udarac Kataija, ali rezultat ipak smanjuje Oumaru u 38. minutu. BSK povećava prednost u 77. minutu, a siguran sa bele tačke bio je Nuhi.

Dosuđen je i treći penal na meču, a drugi za goste, ovoga puta precizan je Oumaru, koji je ovim golom vratio nadu Novosađanima da mogu do boda. To se i ostvarilo u samom finišu, a izjednačenje je doneo Kosović.

U Ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Hajduk - OFK Beograd 3:0, Donji Srem - Sloboda Point 0:0, Spartak - Javor 1:1, Smederevo - Rad 1:1, Crvena zvezda - Novi Pazar 3:0, Jagodina - Partizan 0:1. U nedelju igraju Radnički Kragujevac i Radnički Niš.

Tabela: Partizan 46, Crvena zvezda 38, Vojvodina 35, Jagodina 32, Sloboda 28...

  • Andrija Šrek

    11.03.2013 11:05
    ...
    Ustvari, još bolje pitanje:
    Bato, koliko se dobija na kladionicama kad igraš fiks X (5+) u gostima na tim koji je primio najmanje golova u ligi?
  • nn

    11.03.2013 10:01
    uvek ste bili smesni
  • Andrija Šrek

    10.03.2013 15:34
    ??
    Bato, koliko košta taj bod?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.