Vojvodina dobila derbi u Jagodini

Fudbaleri Vojvodine nastavili su sa odličnim partijama ovog proleća, a večeras su trijumfovali na gostovanju u Jagodini sa 1:0 u derbi meču 20. kola šampionata.

Fudbaleri Vojvodine nastavili su sa odličnim partijama ovog proleća, a večeras su trijumfovali na gostovanju u Jagodini sa 1:0 u derbi meču 20. kola šampionata.

Gol odluke postigao je Abubakar Oumaru u 30. minutu kada je odlično reagovao glavom posle centaršuta Vulićevića.

Crvena zvezda je prethodno savladala na Marakani kragujevački Radnički 2:0 pa su beogradski i novosadski crveno-beli i dalje bodovno poravnati da drugoj poziciji.

U ostalim mečevima ovog kola: OFK Beograd - Sloboda 1:0, Donji Srem - Javor 3:0, BSK - Rad 1:0, Spartak - Novi Pazar 2:0 i Smederevo - Radnički Niš 0:1. Sutra igraju Hajduk - Partizan.

Tabela: Partizan 49 (-1), Zvezda i Vojvodina 41, Jagodina 33, Sloboda 29, ...

U narednom kolu Vojvodina dočekuje OFK Beograd, a potom će gostovati u Humskoj.

  • UXY

    31.03.2013 12:12
    Samo tako!!
    Sigurna igra,bez nesmotrenih poteza i zuvanja bez smisla u napred loptu iz odbrane kao nekad...Ovo je moja Vosha! Bravo momci,u sredu se vidimo na Karadjordju!!
  • Vojkan

    30.03.2013 20:33
    Bravo, Vošoooo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport