Zvezda povela protiv Vojvodine

Vaterpolisti Crvene zvezde poveli su protiv Vojvodine sa 1:0 u polufinalu plej-ofa šampionata Srbije, pošto su sinoć u Beogradu savladali Novosađane sa 13:7.

Vaterpolisti Crvene zvezde poveli su protiv Vojvodine sa 1:0 u polufinalu plej-ofa šampionata Srbije, pošto su sinoć u Beogradu savladali Novosađane sa 13:7 (3:2, 3:3, 4:1, 3:1).

Duško Pijetlović je za Zvezdu postigao tri pogotka, dok je četiri gola za Vojvodinu dao Srđan Vuksanović. Sledeća utakmica polufinalne serije igra se u subotu na bazenu u Novom Sadu.

U drugom polufinalu, Radnički je u Kragujevcu bio bolji od Partizana sa 11:8. Plasman u finale nacionalnog šampionata obezbediće ekipe koje prve stignu do dve pobede.

U prvoj utakmici plej-auta vaterpolisti Dunava savladali su ekipu Bečejca sa 9:2. Revanš meč igra se narednog utorka u Bečeju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.